Music Can Show Your Mood


hehehe, aku suke tul ngan tajuk post yg aku taip kat atas tu ^_^
sbnrnyer dh lama aku nk ckpkn tu kat org2 yg aku kenal
tp aku tak dpt luahkn
so ari nie aku tgh downnn, so aku cari la lagu yg aku rasa aku suke tu
and then lagu tu aku rasa sesuai ngan mood aku masa tu



pastu aku dgr lagu nie pulak!
terus akunyer mood terus up dah
heheheh



hurmm so bg aku music nie mmg menunjukkn korgnyer mood
korgnyer feeling time tu
n apa yg korg nk luahkn tu then xdpt luahkn tu
korg akan dgr lagu tu tuk rasa kelegaan or melayan korgnyer feel tu
heheh
satu lg
bg aku lirik ngan lagu tu kadang2 lain
maksud aku kadang2 korg rasa down then korg rasa lagu (irama)
tu cam down jer that why korg suke lagu tu, tp...
bila baca lirik lak xmcm korg rasakn
so! jgn slh anggap lak
kenape benda tu jd tau
nie sbb aku rasa
lagu2 skang tak diciptakn ngan jiwa diorg
hurmmm aku rasa korg paham kottt
hehehehe
benda nie kena sit down sesama tuk dpt kat idealogy yg cantik
^_^
thanks baca :)
~yat~

Atau Yg Nie


2:Sony Ericsson Vivaz


Maner Best


Hah ari nie aku baru jer cash check
so aku dok usha2 kat internet nie psl handphone (hp)
hik3 *mmg boros tul aku nie
hurmm so godek nyer godek
aku hanya ada 2 pilihan jer yg trsangkut plng kuat tuk aku beli hp

1:Sony Ericsson Xperia™ X10




~yat~

Photoshop CS4


salam semuaaa
hurmm dh 2ari aku main ngan CS4 nie
aku main benda ala nie konon2nyer nk cantikkn lg la akunyer blog
tp aku still xdapat buat dahh
so aku godek2
yg nie jer hasil yg leh aku banggakn
heheheh
so 2ari nie kiranyer aku dok belajar main Photoshop....
hehehe, so nie la dier hasil aku tu
hurmm tu jer la kot
aku pon dh nk titon dh nie
keja sini mmg tak best *dubai
w'salam 

~yat~

Dubai U.A.E


DUBAI,UAE


Okessss, skang aku nk cite dubai sikit,
hehehe, nia aku nk cite psl aku dh g sana la.
Hurmm Dubai... ok la dubai nie
dubai nie cuacanyer ada 2musim, diorg kata
dubai nie mmg ader 2musim, satu musim panas
satu lg musim sejuk, musim sejuknyer siap ader salji lg
tp kat gunung2 dia la, ok.

Aku g dubai pd 11-Ogos-2009, thn lepas la,
aku g sana selama hampir 3bln jer. tp byk gak tmptnyer ak
u g,
Pengalaman aku g sana yg plng best, ialah
aku dok join trip safari, trip tu kitaorg ader yg naik LAND CUZER, hurmmm tul ke aku aje nie,
ader lak yg naik HURMMER, pahtu kitaorg g padang pasir tu main slide lak, kat setiap bukit2 pasir tu
perhhh mmg best,,,













Tapi pengalaman yg xbest and 1st time la kiranyer, aku berpuasa n beraya kat sana daaaa, huhuhu,
masa aku at dubai tu, family aku ialah dak2 seopis ngan aku n bos2 aku. So oleh krn kami nie dperantauwan, ktaorg pon buat la mcm2 aktiviti, aktiviti yg kitaorg buat mmg byk giler, smpi ktaorg tul2 la melancong, walhal ktaorg dtg dubai nie tuk
keja, hehehe

Permulaan Sebenar Blog Ku



skang nie 21May2010 pd 12.00am.
maka blog hikayatsiyat.blogspot.com nie pon wujud
aku tak tau la nape aku buat blog nie
maybe aku ponn dh trlampau bosan kot
hah! satu lagi
nape aku pakai nick hikayat?
sbb aku suke n terasa trtarik.

maner tarikannyer bg aku?
H I D A Y A T = H I K A Y A T
korang nampak tak?
aku just tukarkn D tu kepada K

hehehe, that all

~yat~