Dubai U.A.E


DUBAI,UAE


Okessss, skang aku nk cite dubai sikit,
hehehe, nia aku nk cite psl aku dh g sana la.
Hurmm Dubai... ok la dubai nie
dubai nie cuacanyer ada 2musim, diorg kata
dubai nie mmg ader 2musim, satu musim panas
satu lg musim sejuk, musim sejuknyer siap ader salji lg
tp kat gunung2 dia la, ok.

Aku g dubai pd 11-Ogos-2009, thn lepas la,
aku g sana selama hampir 3bln jer. tp byk gak tmptnyer ak
u g,
Pengalaman aku g sana yg plng best, ialah
aku dok join trip safari, trip tu kitaorg ader yg naik LAND CUZER, hurmmm tul ke aku aje nie,
ader lak yg naik HURMMER, pahtu kitaorg g padang pasir tu main slide lak, kat setiap bukit2 pasir tu
perhhh mmg best,,,













Tapi pengalaman yg xbest and 1st time la kiranyer, aku berpuasa n beraya kat sana daaaa, huhuhu,
masa aku at dubai tu, family aku ialah dak2 seopis ngan aku n bos2 aku. So oleh krn kami nie dperantauwan, ktaorg pon buat la mcm2 aktiviti, aktiviti yg kitaorg buat mmg byk giler, smpi ktaorg tul2 la melancong, walhal ktaorg dtg dubai nie tuk
keja, hehehe

0 Response to Dubai U.A.E

Post a Comment