Music Can Show Your Mood


hehehe, aku suke tul ngan tajuk post yg aku taip kat atas tu ^_^
sbnrnyer dh lama aku nk ckpkn tu kat org2 yg aku kenal
tp aku tak dpt luahkn
so ari nie aku tgh downnn, so aku cari la lagu yg aku rasa aku suke tu
and then lagu tu aku rasa sesuai ngan mood aku masa tu



pastu aku dgr lagu nie pulak!
terus akunyer mood terus up dah
heheheh



hurmm so bg aku music nie mmg menunjukkn korgnyer mood
korgnyer feeling time tu
n apa yg korg nk luahkn tu then xdpt luahkn tu
korg akan dgr lagu tu tuk rasa kelegaan or melayan korgnyer feel tu
heheh
satu lg
bg aku lirik ngan lagu tu kadang2 lain
maksud aku kadang2 korg rasa down then korg rasa lagu (irama)
tu cam down jer that why korg suke lagu tu, tp...
bila baca lirik lak xmcm korg rasakn
so! jgn slh anggap lak
kenape benda tu jd tau
nie sbb aku rasa
lagu2 skang tak diciptakn ngan jiwa diorg
hurmmm aku rasa korg paham kottt
hehehehe
benda nie kena sit down sesama tuk dpt kat idealogy yg cantik
^_^
thanks baca :)
~yat~

0 Response to Music Can Show Your Mood

Post a Comment