Balik Kampung~~~ HoHoHo


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera~~~

Huiiiii bersemak-samun! berdebu-debuan aku nya blog nie
HeHeHe, sekejap ya! *sapu sapu, lap lap, kemas kemas
HaHaHa, okes!
hurmmm KHAMIS!(2September2010)
emm apa cerita dengan KHAMIS 2 September 2010 nie yea
HaHaHa, sebenarnya hari tu aku akan pulang ke tanah air ku yang tercinta!
aku akan pulang ke kampung halaman ku, yeaaaa sukanya aku!!!
hurmm sudah hampir 7bulan aku tak balik ke rumah keluarga aku ni
macam-macam plan yang aku fikirkan ni, nak makan makanan malaysia banyak-banyak,
nak main hujan, nak mandi sungai, nak jumpa kawan-kawan, nak jumpa skandel-skandel, 
nak jumpa awek-awek, nak jumpa pengkid-pengkid aku HaHaHa,
tapi yang paling penting, aku nak jumpa dengan ayahda dan bonda ku ^_^
macam-macam la XD
kat sini aku letak la video-video raya dengan ragam kami diperantauwan yer, HeHeHe



eeee~~~ tak sabar rasanya nak balik, HeHeHe,
bagi rakan-rakan yang akan balik ke kampung halaman, pandu la kereta tu dengan cermat dan berhati-hati ya
bagi mereka yang tidak dapat pulang ke kampung halaman, bersabar la! HaHaHa
sampaikan la salam anda pada mereka yang berada di kampung tu ^_^
kalau mereka-mereka yang berkerja pada hari raya pula, jangan la bersedih yer
sebab saya pasti, bukan anda sahaja yang akan berkerja pada hari tersebut
emmm aku pun tak tau dah nak merepek apa dah


                                     Selamat Hari Raya 
            ^_^Maaf Zahir Dan Batin ^_^


Just UpDate Widget-Widget


Assalamualaikum, dan Selamat Sejahtera

hurmm aku tak tau nak tulis apa buat masa sekarang nie,
emm mungkin sebab aku sibuk sejak kebelakangan nie kot,
tambahan pula, aku dapat tahu kereta aku teruk kemalangan, emm mesti korang pelikkan,
yer la, cam maner kereta tu boleh kemalangan kan, sedangkan aku masih berada kat Dubai,
Hurmm di pendekkan cerita, mak aku bawa, selepas tu kemalangan, nasib baik mak aku tak ada apa-apa
mak aku kata "mama ingat saje jer nak jenjalan ngan kate ko tu g pasar" *ingat kereta aku tu standart tuk pasar k? grggggg
"mama bawak slow~~~~ jer, tetibe lak ader motor tu nak masuk simpang tanpa tengok keaadan dulu" tapi memang la salah orang tu, sebab mak aku kat jalan utama lagi besar lak tu
hurmm aku pun tak faham kenapa orang tu main redah jer
bila aku tengok gambar tu pun aku masih tak paham

My CLS
  
kesiannya CLS aku tu~~~ 
aipppp~~ awak tu dah sakit!, jangan nak ngorat-ngorat kereta lain yeakkk
 

LAST sekali nie, motor yg buat HAL!!!!

selepas tu pula, aku sibuk buat lasen kat Dubai ni, nanti senang la aku nak bawa kawan-kawan aku yang datang dari Malaysia jalan-jalan di Dubai ni lak
aku buat lasen nie dah sebulan dah
memang protokol habis la kat Dubai nie, hurmmm nasib baik aku lepas ujian-ujian diaorang nie
dengan sekali test je ^_^, selepas tu pula, sibuk dengan kerja-kerja kat office aku lak
*walhal aku bukan buat kerja-kerja office pun, hahaha, boikot boss punya hal la,
"boss ! jangan salahkan saya yer, salahkan budak-budak inter tu"
wakakakak
hurmm itu jer la yang aku nak post kali ni
p/s*nanti aku ceritakan apa tu My CLS ^_^
w'salam


aku sebenarnya nak bagi tau pasal widget-widget yang aku update...
??? mereng aku nie~~~
dah layak kena balik malaysia untuk bercuti jap ;p
wakakaka